Click to open network menu
Join or Log In
Mobafire logo

Join the leading League of Legends community. Create and share Champion Guides and Builds.

Create an MFN Account






Or

MOBAFire's first Mini Guide Contest of Season 14 is here! Create or update guides for the 30 featured champions and compete for up to $200 in prizes! 🏆
Not Updated For Current Season

This guide has not yet been updated for the current season. Please keep this in mind while reading. You can see the most recently updated guides on the browse guides page

x
Talon Build Guide by KryDaS

Tank Baisusis tankas talonas mauglis

Tank Baisusis tankas talonas mauglis

Updated on September 18, 2012
New Guide
Vote Vote
League of Legends Build Guide Author KryDaS Build Guide By KryDaS 5,798 Views 0 Comments
5,798 Views 0 Comments League of Legends Build Guide Author KryDaS Talon Build Guide By KryDaS Updated on September 18, 2012
x
Did this guide help you? If so please give them a vote or leave a comment. You can even win prizes by doing so!
Vote
Comment

You must be logged in to comment. Please login or register.

I liked this Guide
I didn't like this Guide
Commenting is required to vote!
Would you like to add a comment to your vote?

Your votes and comments encourage our guide authors to continue
creating helpful guides for the League of Legends community.

Talonas

Visu pirma, sveiki draugai, su jumis sveikinasi krydas dar zinomas Talonelio vardu.

Ko gero nustebote pamate, koks stiprus siomis dienomis yra talonas, taciau dar vis pasitaiko temu kur zmones nezino ka ant jo buildinti ir isviso kaip juo naudotis. Taigi Pradekime :)
Back to Top

Runos, Technikos ir Daiktu pirkimo eile

Taigi, mano rune page yra vienas suktesniu kadangi atlikes daug theory craftinimo suzinojau su kuriom runom talonas veikia geriausiai, jas galite pamatyti virsuje :)
Technikose naudoju 29 1 0 kadangi talona mes statysime kaip tanka todel jam reikes techniku su kuriomis jis galetu daryti daug zalos
Daiktu pirkimas, stai cia ir prasideda visas mano Talono suktumas, kaip jau minejau, mes ji statysime kaip tanka, kad jis galetu sugerti daug zalos ir tuo pat metu daryti dar didesne zala :).
Daiktu pirkimo eile galite pamatyti virsuje :)
Back to Top

Misko Kelias, sugebejimai ir puolimas

Kagi, ar jau susidejai visas runas ir technikas? Ar jau isiminiai pirkimo eile? SVEIKINU, pereikime prie kito etapo, t.y. Pacio zaidimo
Mes talona zaisime kaip Miskininka, tai reiskia kad zudysime miske esancius gyvunus, ir darysime siurprizus linijom kurios nesitikes tavo pasirodymo.
Zaidimo pradzioje nepirkime nieko, butent del to, kad musu pagrindinis tikslas yra kuo greiciau pastatyti stipriuosius Warmogo sarvus.
Taigi iseinama i miska prie melynojo golemo ir ten paprasome kad ateitu visos linijos ir gerai patampytu didyji golema. Tai tau pades prarasti maziau gyvybes tasku, ko talonui butent siuo metu labiausiai reikia nes jis dar neturi Warmogo sarvo.
Po melynojo golemo galime dziaugtis nesibaigiancia magijos galia.
Taigi antrasis miskininko zingsnis yra nuzudyti piktuosius vilkus, as kaip sunu myletojas esu pries ju zudyma, taciau jei tau sunis nepatinka buk mano svecias ir juos uzmusk :)
treciasis zingsnis, kagi sis etapas nera sunkus, tau tereikia pribegti prie piktuju raganu ir jas uzmusti pasitelkus savo w, t.y. Grebli.
Uzmusus laumes eini prie senojo driezo. Ji pastebeti yra gana lengva kadangi aplink yra du jo pakalikai o aplink ji pati sukasi rauduonieji akmenys, taciau nepamirsk, si kova bus tikrai sunki ir as rekomenduoju pasikviesti bent du savo komandos draugus, kad jie tau padetu uzmusti si tikrai baisu monstra. Yra zinoma, kad senoves graiku mite apie Prometeja ten buves talonas sugebejo vienas uzmusti senaji drieza todel jis buvo pavadintas Talotauru.
Kagi, su draugu pagalba iveikes piktaji drieza gali eiti ir pulti priesininku komandos narius ju linijose, tai daryti yra gana paprasta kadangi tu turi E, t.y gerkles perpjovima. Sis sugebejimas tave magisku tik talonui zinomu budu perkels tave prie priesininko ir neleis jam kalbeti nes tu perpjausi jo gerkle, o kaip mes visi zinome, gerkles perpjovimas yra mirtinas prijomas.
Atlikes dar kelis sekmingus priesu uzpuolimus tu pakelsi visu lauktaji SESTAJI LYGI. Stai cia IR TIK CIA prasideda pats baisiausiais visu legendu lygos iskvieteju kosmaras - SESELIU UZPUOLIMAS. Vos spustelejus R raide talonas tampa nematomu, na o argi jus patys niekad nesvajojote tapti nematomais? Na su talonu tai padaryti yra tikrai paprasta. Priesai pamate jus sestajame lygije greiciausiai patys iseis nuo kliaviaturos, o kvailiai kurie liks tik gailesis.
Back to Top

Talono counteriai ir ka counterina talonas

Talonas turi tik viena counteri, ir tai jis pats. Viename senoves romenu pasakojime yra sakoma, kad ismusus dienai kai susikaus du talonai, naktis nebeateis.

Ka counterina talonas - talonas counterina visus.
Back to Top

Paskutiniai zodziai ir atsisvekinimas

Kagi, jau spejai perskaityti visa mano gida, Sveikinu, Tu oficialiai ivaldiai talona ir esi pasiruoses eiti ir sunaikinti visus priesus.

Dekoju visiems kurie skaite mano gida ir tikiuosi, kad vienas jusu savyje atras tikrai Talotaura.

- KryDaS Aka Talonelis
Download the Porofessor App for Windows

League of Legends Champions:

Teamfight Tactics Guide