Mobafire League of Legends Build Guides Mobafire League of Legends Build Guides
's Forum Avatar

Need help creating my first guide.

Creator: JackViper
October 2, 2012 10:50pm
7 posts page 1 of 1 Forums » Site Support » Need help creating my first guide.
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend by JackViper » October 2, 2012 10:50pm | Report
Hello, I want to try creating a guide, but I need help figuring out how. Under 'Create a Guide', I click 'Start Guide' and it takes me to League of Legends Build Editor screen. The 'Add Champion' and 'Insert Chapter' buttons don't do anything. Is this a bug or am I doing something wrong?
Thanks
JackViper's Forum Avatar

JackViper
<Member>
Posts: 10
Joined: Apr 20th, 2012
Profile
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend by Jpikachu1999 » October 3, 2012 8:25am | Report
Try reloading the page. Otherwise, I dunno what else could be wrong.

If I helped you, click that +rep!
Jpikachu1999's Forum Avatar

Awards Showcase
Show more awards
Jpikachu1999
<Scout>
Posts: 1425
Joined: Dec 19th, 2011
Rep: Prominent (151)
Blog   |   Profile
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend by Matt » October 3, 2012 3:15pm | Report
If reloading doesn't help, try clearing your browser cache. Do you have any script or ad blockers running? The builder is very heavily scripted and they will break it.
Matt's Forum Avatar

Awards Showcase
Show more awards
Matt
<Administrator>
Posts: 4265
Joined: Dec 8th, 2009
Rep: Renowned (665)
Profile
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend by JackViper » October 4, 2012 6:58am | Report
Thank you for answering. I've reloaded several times, disabled script, ad and popup blockers, restarted computer, and still nothing changed. The rest of the site works fine, just the builder that doesn't work, which seems strange. Any other ideas?
JackViper's Forum Avatar

JackViper
<Member>
Posts: 10
Joined: Apr 20th, 2012
Profile
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend by Matt » October 4, 2012 10:27am | Report
If anyone else was reporting the same problem I'd be concerned that there was a bug but otherwise, it must be something in your configuration.

Try a different browser, and barring that, try to bring up the script error console (ctrl+shift+j in Firefox), clear it out, and then do a full cache reload of the page (ctrl+f5 in Firefox). See if you get any errors, if so send them to me. If not, see if the page works after the full reload.
Matt's Forum Avatar

Awards Showcase
Show more awards
Matt
<Administrator>
Posts: 4265
Joined: Dec 8th, 2009
Rep: Renowned (665)
Profile
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend by JackViper » October 5, 2012 1:56pm | Report
I'm using internet explorer 9. after some more fiddling I find this on the page:

Webpage error details

User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/5.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET4.0C; .NET4.0E)
Timestamp: Fri, 5 Oct 2012 20:54:06 UTC


Message: Expected identifier, string or number
Line: 10716
Char: 76
Code: 0
URI: http://www.mobafire.com/league-of-legends/edit-build
JackViper's Forum Avatar

JackViper
<Member>
Posts: 10
Joined: Apr 20th, 2012
Profile
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend by JackViper » October 5, 2012 2:06pm | Report
Okay, after messing with a bunch of other settings, it suddenly started working. I'm not really sure why lol. Thanks for the help though!
JackViper's Forum Avatar

JackViper
<Member>
Posts: 10
Joined: Apr 20th, 2012
Profile

Quick Reply:

Guest commenting is currently disabled, please log in or sign up to respond!