Mobafire League of Legends Build Guides Mobafire League of Legends Build Guides
's Forum Avatar

Endless loading on several browsers.

Creator: Anderson June 24, 2010 3:29pm
1 2
Anderson
<Member>
Anderson's Forum Avatar
Posts:
4
Joined:
Jun 24th, 2010
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend June 24, 2010 3:29pm | Report
MOBAfire used to work fine on firefox, I would go to it every day without a hassle and now it seems to just stay stuck loading when I try acces it through firefox, this happens on chrome as well even though I barely use chrome.

I've tried deleting my cookies, cache, and site preferences and still no dice.

It works fine on IE8(what I'm using right now) but I enjoy using it more on firefox as well as not having 2 different browsers open.

Any help would be appreciated.
Matt
<Administrator>
Matt's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
4272
Joined:
Dec 8th, 2009
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend June 24, 2010 3:36pm | Report
Do you have any Firefox addons installed? Do any other websites give you issues?

We have had a few hiccups here and there from our host which could be the issue, but they were all pretty brief. Is this still happening even now? I'm running the latest FF myself and it's loading quick :(
Anderson
<Member>
Anderson's Forum Avatar
Posts:
4
Joined:
Jun 24th, 2010
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend June 24, 2010 3:50pm | Report
Just tried disabling all my plugins, using firefox(safe mode), and re-installed ; nothing worked.

It stays stuck in "Transferring data from www.mobafire.com" and the loading bar is about 85% full.

However, when I go to mobafire through a web-proxy it worked flawlessly except for the part where it disables all the scripts.
Matt
<Administrator>
Matt's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
4272
Joined:
Dec 8th, 2009
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend June 24, 2010 4:24pm | Report
That's quite unusual. Have you tried many other sites? Are you sure it's just us? It sounds like it's more likely a problem with your ISP or PC than the site itself, in which case I don't think there's much I can do. You could try disabling scripts entirely and see if that's where the problem is.

Anyone else have issues like this?
dr.tran
<Member>
dr.tran's Forum Avatar
Posts:
48
Joined:
Dec 10th, 2009
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend June 24, 2010 8:39pm | Report
Hi Anderson, could you plz post your O.S and browser versions? I've tested with IE7,IE8, FF 3.5.10, Safari, and Opera on Windows XP. Safari and Firefox 3.5 on Mac. But cannot reproduce the issue. I would love to tackle this issue with your help as it is my priority to have MobaFire running on most common used environments ^__^
Thorbal
<Member>
Thorbal's Forum Avatar
Posts:
2
Joined:
Jun 25th, 2010
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend June 25, 2010 9:17am | Report
I have this same exact issue I run Win Vista 64 , The issue only shows up on Firefox 3.6.4 and Chrome 5.0.375.86 with and without Addons/Plugins. Also reinstalled both browsers, deleted cache/cookies and still no luck IE8 on the other hand works like a charm.
Anderson
<Member>
Anderson's Forum Avatar
Posts:
4
Joined:
Jun 24th, 2010
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend June 25, 2010 9:40am | Report
Just started working with FF again(after a week), chrome on the other hand isn't loading.

Windows 7 Ultimate Build 7600
Firefox 3.6.4
Chrome 5.0.375.70
Matt
<Administrator>
Matt's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
4272
Joined:
Dec 8th, 2009
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend June 25, 2010 4:35pm | Report
Running Win7 with FF 3.6.4 here too. I've never had this issue, unless I already knew something was wrong with the server :( Are you sure it's MOBAFire and this is not happening with any other websites? There's nothing weird about MOBAFire that would make it break where others wouldn't, it's really strange.
Thorbal
<Member>
Thorbal's Forum Avatar
Posts:
2
Joined:
Jun 25th, 2010
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend June 25, 2010 7:44pm | Report
Every other site is running normal. Just this site on those two browsers started seeing it about two days ago. I can sometimes get through early morning but no other site is slowed down at anytime of the day so I'm not to sure what it is. Running in IE8 I get through with zero issues at anytime of the day.
geyerguyver
<Member>
geyerguyver's Forum Avatar
Posts:
1
Joined:
Jun 27th, 2010
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend June 27, 2010 9:27am | Report
I just ran into the same problem, can load through a proxy but without a proxy in FF it gets stuck and doesn't finish loading. I am also using firefox 3.6.6 i have windows 7 32 bit.
1 2

You need to log in before commenting.