Mobafire League of Legends Build Guides Mobafire League of Legends Build Guides
's Forum Avatar

Mastery build section not working: NEED HELP

Creator: legoaisu July 30, 2010 1:02pm
1 2
legoaisu
<Member>
legoaisu's Forum Avatar
Posts:
3
Joined:
Jul 30th, 2010
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend July 30, 2010 1:02pm | Report
I've been trying to build my guide for Nasus, and for some reason I can't get the mastery section to work in the edit guide section. For some reason I can see the page and all of the mastery icons, but when I click nothing happens, and if I hold my mouse over them I get a DIV coding in a hover box. I tried using the mastery planning tool and read the page's description for adding the plan to my build, but it reffers to an "appropriate field on the edit team build page." Problem is, I've looked at it up and down and I can't find the field that it reffers to.
Matt
<Administrator>
Matt's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
4272
Joined:
Dec 8th, 2009
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend July 30, 2010 1:17pm | Report
Sorry for your trouble legoaisu, we will look into this! Could you tell us what browser version and operating system you are running?
Matt
<Administrator>
Matt's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
4272
Joined:
Dec 8th, 2009
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend July 30, 2010 1:45pm | Report
It seems to be an IE6 problem. dr.tran is investigating and a fix should be up this evening! In the mean time, if you are indeed using IE6, you could swap to another browser (Firefox, Chrome) and try there instead :) If you're actually not using IE6, let us know which browser you're using so that we can test that one too!
legoaisu
<Member>
legoaisu's Forum Avatar
Posts:
3
Joined:
Jul 30th, 2010
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend July 30, 2010 5:32pm | Report
well it is internet explorer, but I don't know what version... >.>
dr.tran
<Member>
dr.tran's Forum Avatar
Posts:
48
Joined:
Dec 10th, 2009
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend July 30, 2010 5:52pm | Report
I can reproduce this problem on IE6 and will fix asap. In the mean time if you don't mind using FireFox or Chrome.

Thank you for reporting the problem to us.
fruitcake
<Member>
fruitcake's Forum Avatar
Posts:
2
Joined:
Sep 2nd, 2010
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend September 2, 2010 8:28am | Report
iv'e used the latest IE, firefox, chrome, opera, all kind of browsers but none of them work. i have the same problem as this guy and im getting really pissed of.
ty for reading.
fruitcake
<Member>
fruitcake's Forum Avatar
Posts:
2
Joined:
Sep 2nd, 2010
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend September 2, 2010 8:38am | Report
fruitcake wrote:

iv'e used the latest IE, firefox, chrome, opera, all kind of browsers but none of them work. i have the same problem as this guy and im getting really pissed of.
ty for reading.

BTW, i wrote to the guy before me that u fixed it already and that was a long time ago, and since the bug still remains it means u only fixed it for him or what? anyway.. please fix it bofore i go nuts..
dr.tran
<Member>
dr.tran's Forum Avatar
Posts:
48
Joined:
Dec 10th, 2009
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend September 2, 2010 10:03am | Report
I'm looking into this. could you please try to do CTRL+F5. If that don't work try clearing your cache (Tools->Clear Recent History->and check cache only).
dark3630
<Member>
dark3630's Forum Avatar
Posts:
19
Joined:
Jul 6th, 2010
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend September 2, 2010 10:15am | Report
I'm having a problem with the mastery section of builds also. None of them are showing.

dr.tran wrote:

I'm looking into this. could you please try to do CTRL+F5. If that don't work try clearing your cache (Tools->Clear Recent History->and check cache only).


I've done this, tested several browsers, and they still aren't showing up. I even tried another computer. It's just three empty boxes. It says the tree name at the bottom with a zero, and that's it. (Like, "Offense: 0").
dr.tran
<Member>
dr.tran's Forum Avatar
Posts:
48
Joined:
Dec 10th, 2009
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend September 2, 2010 1:42pm | Report
Works for me in Firefox, Chrome, and ie8. Broken in ie7, all browser on Mac. I'm trying to get this fixed asap.
1 2

You need to log in before commenting.