Click to open network menu
Join or Log In
Mobafire logo

Join the leading League of Legends community. Create and share Champion Guides and Builds.

Create an MFN Account






Or

siennalol's avatar

siennalol

Rank: User
Rep: None (0)
Status: Offline
Awards Showcase
Show more awards

Summoner Info

EUNE
204
Braum
Support

Biography

Sziasztok! Egy magyar játékos vagyok, aki Magyarországon él, és itt is született. Régóta benne vagyok a PC-s játékok világába. A League of Legends pályafutásomat körülbelül 3 éve kezdtem, de csak körülbelül másfél éve kezdett el érdekelni a ranked játék komolyabban.

Célom minél tovább jutni a létrán, már Goldnak is nagyon örültem de képes lennék Platinumra is, vagy talán Diamondra. Ha netán nagyon jól menne, akkor a DFM klánba is szeretnék egy helyet, és nem csak az ottani játék színvonala miatt, hanem a Magyar E-sporttal való terveik miatt is.


Véleményem szerint mindenki egy fejlődésben lévő játékos, és mindenki noob valaki máshoz képest. Mindig van egy nagyobb hal. Nekem is sokat kell még fejlődnöm, hogy nagyobb játékos legyek, de önkritikával, és gyakorlással sokáig tudnék eljutni.

Szerintem ha egy játékos bevallja, hogy neki még van hova fejlődnie csak akkor tud nagyobb szintekre lépni.
Ha egyfolytában csak oltani, és hibáztatni tudja a másikat az megreked egy bizonyos szinten, sőt még talán visszafelé is fog fejlődni a tudása.
Egy játékos mentalitása néha sokkal fontosabb mint a tudása. PL; kaptam 3 csapatot zsinorba ahol trollok meg feederek voltak csak. (Még én is azt mondom, hogy vannak olyan játékok amit nem lehet egyedül lehozni mert a csapattársaid tényleg annyira defektesek.) Én most belekezdek a negyedik játékba, és rendes emberekkel leszek együtt, de még mindig arra a 3 lose-ra gondolok, és a morálom minuszba van, és még a nyerni akarás ösztöne is kiment belőlem. Ha nem is direkt de tudat alatt lehet. Természetesen meg lesz a negyedik lose is, és ha nem szünetel egy kicsit az ember, és pihenteti az agysejtjeit akkor ez így fog fojtatódni.

Miért jó a Duo partner?
A soloqueuehoz nagyon sokat dob hozzá egy duo partner. Sok szemptonból jó.
-Csapatépítő szempontból először is, ha van veled egy ember aki a csapattársaid megszokjátok egymás játékát, tanultok egymás hibáiból, önkritikát tudok fejleszteni, és segíteni tudtok egymásnak. Nem csak a játékba de egymás morálját is meg tudjátok dobni.
-A pozitív hozzá állás és a helyes mentalitás megtartását is segíti a duo partner. Egy meccs közben írogatni nem túl hasznos, csak ha nagyon nagy infokat mondasz a csapatodnak, pl mikor terem újra az a sárkány, vagy mikor lesz invade a dzsungelbe. Mindenkiben meg van az a (kiölendő) ideg, hogyha meghal vagy csinál valami rosszat, vagy történik valami negatív dolog akkor szinte muszájnak érzi valamit írni. Itt elég lesz csak mondani és senki nem fog összeveszni veled. Egy másik embernek a hangja hallatán is meg nyugszik az ember, tudja hogy nincs egyedül, és valami emberi hangot hall.
-Egy játékban 10 játékos vesz részt. Most ugye vagy te, aki bízik magába nem fogsz feedelni, nem fogsz trollkodni. Ezekben biztos vagy. 9 Rossz játékost kaphatsz ki. (Most így fogom hívni őket ha nem baj.) A te csapatodban ugye 4-et, az ellenfél csapatába 5-öt. Ugye nem kérdés hogy melyik csapatnak van nagyobb esélye kikapni a Rossz játékosokat. Ha hozol egy duo partnert, és bízol benne, és tudod hogy ő se fog se feedelni se trollkodni akkor csak 3 Rossz játékost kaphatsz ki a csapatodba, míg az ellenfél még mindig csak 5-öt. Persze ezen lehet vitatkozni de én még mindig ebben hiszek.

League of Legends Champions:

Teamfight Tactics Guide