Click to open network menu
Join or Log In
Mobafire logo

Join the leading League of Legends community. Create and share Champion Guides and Builds.

Create an MFN Account


Or

's Forum Avatar

[NL] JoinTheForce zoekt teamleden!

Creator: foxxem November 12, 2017 7:29am
foxxem
<Member>
foxxem's Forum Avatar
Posts:
1
Joined:
Nov 12th, 2017
Permalink | Quote | PM | +Rep November 12, 2017 7:29am | Report
Hallo !

Join The Force is een nieuw competitief League of Legends team uit de Benelux (België-Nederland-Luxemburg). Wij zijn op zoek naar teamleden die zich willen aansluiten bij het team.

We zijn op zoek naar leden die de ambitie hebben om zo ver mogelijk te geraken met het team, dat in de (sub)top van de Benelux wilt meedraaien. Omdat het team net is opgestart, zijn wij nog op zoek naar spelers in elke role (Jungle, Support, ADC, Mid & Top). De minimale ranking dat je moet hebben om te voldoen aan onze eisen is Platinum.

League of Legends is een team game, daarom willen wij een stabiel, gezellig en hecht team bij elkaar zetten. Teamleden moeten naast het prestatiegerichte, ook van gezelligheid houden en zich binnen de community thuis voelen. Daarom eisen we van de teamleden dat ze een *****enlijke microfoon hebben en communicatief vaardig zijn.

Elk lid moet tegen opbouwende kritiek kunnen en de mentaliteit hebben om jezelf en het team constant te willen verbeteren. Dat is uiteindelijk de belangrijkste doel, van elkaar leren en samen beter worden.

Indien je geïnteresseerd bent, verstuur jouw sollicitatie via e-mail naar het volgende e-mailadres:

JoinTheForceCaptain@gmail.com

Enkel *****enlijke sollicitaties worden gelezen.

Wat is JoinTheForce?

JoinTheForce is een gaming-community die instaat voor het verzorgen van online en offline evenementen. Wij zijn een professionele en actieve community met sportieve geest die zich op een stabiele en gezellige manier voornamelijk in gaming profileert.

Onze kernwaarden zijn te vinden op onze website:
http://www.jointheforce.net/NL/over-jtf/huisregels

You need to log in before commenting.

League of Legends Champions:

Teamfight Tactics Guide