Mobafire League of Legends Build Guides Mobafire League of Legends Build Guides
's Forum Avatar

LoLReplay Screenshot bug

Creator: Drasq January 7, 2012 11:44am
Drasq
<Member>
Drasq's Forum Avatar
Posts:
123
Joined:
Aug 14th, 2011
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend January 7, 2012 11:44am | Report
Greetings!

Recently I have been testing LoLReplay. However, when I am looking at my footage and take a print screen, it doesn't appear in the map it should be directed to, and if I copy paste it in paint, it's just simply black.

Anyone else has this issue or know what could be the problem?

In the LoLReplay settings I made a new path to a directory I named "Screenshots". The path is nothing special, not through bleutooth to a server, to infrared to a station, to a satelite to an orbiting UFO or anything in the likings... ;)

This has become quite of an issue, since I would like to use those screenshots to improve my Cho'gath and upcoming Taric guide.

Regards,

Drasq
+rep me if I helped or if you liked my comment, if not, +rep the ones who did.

Check out my Cho'Gath - Way to go Pro guide
Luther3000
<Sharpshooter>
Luther3000's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
8046
Joined:
Jun 24th, 2011
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend January 7, 2012 11:48am | Report
I had the same problem when I tried.
InFlames
<Member>
InFlames's Forum Avatar
Posts:
40
Joined:
Dec 14th, 2011
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend January 7, 2012 2:07pm | Report
use the lol screenshot key which is F12 if im not mistaken

Click Me
Drasq
<Member>
Drasq's Forum Avatar
Posts:
123
Joined:
Aug 14th, 2011
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend January 7, 2012 2:42pm | Report
Where do those get saved automatically?
+rep me if I helped or if you liked my comment, if not, +rep the ones who did.

Check out my Cho'Gath - Way to go Pro guide

You need to log in before commenting.