Mobafire League of Legends Build Guides Mobafire League of Legends Build Guides
's Forum Avatar

Disappearing threads

Creator: Lugignaf February 3, 2012 9:35am
8 posts - page 1 of 1
Lugignaf
<Moderator>
Lugignaf's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
10967
Joined:
Feb 8th, 2011
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend February 3, 2012 9:35am | Report
So, I've had a couple threads disappear on me.
1 of them 404-ed, the other one was just invisible.
I logged in, and they were fine.

I wasn't logged in so, could this have something to do with the word filter for guests?

EDIT: When I log out, this thread disappears as well. I think it's just a problem with new threads 404-ing to guests.

Somewhat unrelated, if you're logged out, it won't show how many members are online.
DuffTime
<Member>
DuffTime's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
12302
Joined:
Oct 31st, 2010
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend February 3, 2012 11:34am | Report
I have noticed that once as well.
Learn the true S3 op, Tryndamere!
http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/duffs-season-3-hamdamere-296968
Best Aatrox in The world, with a Video Guide!
http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/duffs-336706
Like my official DuffTime Facebook page! http://www.facebook.com/DuffTime
Follow me on Twitter, @RealDuffTime
Come hang out when I'm streaming! http://www.twitch.tv/dufftime
Matt
<Administrator>
Matt's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
4272
Joined:
Dec 8th, 2009
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend February 5, 2012 5:43pm | Report
This may be related to the issue people are having with guides. I am working on it, should have it fixed later tonight!
Matt
<Administrator>
Matt's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
4272
Joined:
Dec 8th, 2009
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend February 5, 2012 5:44pm | Report
If you have a link to any threads or other content that has disappeared please post it, will help me to verify what is happening.
wRAthoFVuLK
<Altruistic Artist>
wRAthoFVuLK's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
10851
Joined:
Jan 17th, 2011
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend February 5, 2012 11:34pm | Report
I noticed something similar.

Log in. You see stuff.

Log out. The cache is behind like a day or two.

(or just me..?)

coz I just posted in sigs, 2/5 (for me 2/6 but for Pacific & site time 2/5)

and I log out, check sig forum. It says last post in the sig forum by anyone was on 2/4 o-o

Thanks to TRUeLM, Plastictree, Scrax, Xiaowiriamu, foggy12, JahGFX, jhoijhoi, msrobinson, JEFFY40HANDS, Nyoike, MissMaw, and me :) for the sigs!
Matt
<Administrator>
Matt's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
4272
Joined:
Dec 8th, 2009
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend February 6, 2012 1:59am | Report
This is related to the issues with the slave not updating, same as guides not showing. Gonna be taking the site down shortly to finish fixing it.
Matt
<Administrator>
Matt's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
4272
Joined:
Dec 8th, 2009
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend February 6, 2012 5:42am | Report
Should be fixed now!
wRAthoFVuLK
<Altruistic Artist>
wRAthoFVuLK's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
10851
Joined:
Jan 17th, 2011
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend February 6, 2012 2:21pm | Report
yay Matt~ =D

Thanks to TRUeLM, Plastictree, Scrax, Xiaowiriamu, foggy12, JahGFX, jhoijhoi, msrobinson, JEFFY40HANDS, Nyoike, MissMaw, and me :) for the sigs!

You need to log in before commenting.