Mobafire League of Legends Build Guides Mobafire League of Legends Build Guides
's Forum Avatar

Noticing a small bug.. I think. Please help!

Creator: AncientNecro January 8, 2012 10:57am
AncientNecro
<Member>
AncientNecro's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
791
Joined:
Nov 22nd, 2011
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend January 8, 2012 10:57am | Report
Hey Guys. Really sorry to have to stop by the support forums here. Love the site! I'm just having a small issue :/

Usually, to get to the threads I've posted / replied / subscribed to, I simply click "View Profile" in the top right hand corner of the screen.

From my Profile Page, I use the Activity Log to go back and forth to threads I am currently active in.

Since this morning, all of the links (where it shows you a brief beginning of the last thing you said in the thread) are just refreshing the profile page. They are linking back to it, or just refreshing it, and will not take me to the thread :/ What's going on here?

IceCreamy
<Moderator>
IceCreamy's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
5981
Joined:
Aug 14th, 2011
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend January 8, 2012 11:02am | Report
I don't have this issue...

I clicked My Profile, and then clicked a random link which shows the first few words I wrote. It just took me to that post.

DuffTime wrote:
ok ok plz carry me omg
i was only waiting for you to ask

Temzilla wrote:
Too hot to be icecream.

Luther3000 wrote:
He looks like a hair gel advert on legs

Toshabi wrote:
Icecreamy, with hair as slick and smooth as the ocean waves of Cocobana
AncientNecro
<Member>
AncientNecro's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
791
Joined:
Nov 22nd, 2011
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend January 8, 2012 11:05am | Report
^ Seems to be fixed now. No clue what was going on.

EDIT: Actually, it's only going on with one of my threads. A thread I started in Theorycrafting. There are two links that should lead to it in my profile, both of them refresh/link back to the profile page.

No big deal I guess ^_^

Matt
<Administrator>
Matt's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
4272
Joined:
Dec 8th, 2009
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend January 18, 2012 1:39am | Report
Strange... Were your comments or thread deleted? Can you paste me the link to the thread and comments that were doing this in your activity log? If I have the exact links I can do a little testing to try and see why that might have happened.

You need to log in before commenting.