Mobafire League of Legends Build Guides Mobafire League of Legends Build Guides
's Forum Avatar

Update Re: Guides Giving 404 Error, Not...

Creator: Matt February 5, 2012 5:38pm
Matt
<Administrator>
Matt's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
4272
Joined:
Dec 8th, 2009
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend February 5, 2012 5:38pm | Report
Just wanted to communicate to you all that I am working on it. It should be fixed tonight. Your guides are not lost! They are in our master database but something is preventing them from getting to our slave databases. I will post again after I have it fixed, at which point all your work should appear as you left it.

Really sorry for the inconvenience, just another of our many growing pains!
jhoijhoi
<MOBAFire Mother>
jhoijhoi's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
14059
Joined:
Mar 20th, 2011
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend February 5, 2012 5:43pm | Report
"Slave databases", Matt? o.O Is that a joke revolving around "master database", or is that what they are really called? o.O

Keep up the good work though ^^
Matt
<Administrator>
Matt's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
4272
Joined:
Dec 8th, 2009
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend February 5, 2012 5:45pm | Report
That is what they are called lol ;)
Matt
<Administrator>
Matt's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
4272
Joined:
Dec 8th, 2009
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend February 6, 2012 5:36am | Report
Ok all fixed! If you find anything is still missing please let me know here ASAP and I will take a look!
Matt
<Administrator>
Matt's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
4272
Joined:
Dec 8th, 2009
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend February 6, 2012 5:42am | Report
Just a note that, some of your guides may still not be loading, this is because the cache thinks they don't exist. The caches will all refresh over the next 12-24 hours but if you are concerned post here and I will force a refresh on it to make sure :)
Starfawx
<Member>
Starfawx's Forum Avatar
Posts:
3
Joined:
Jan 12th, 2012
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend February 10, 2012 12:23pm | Report
I saved and uploaded a guide and it keeps giving me the 404 error, even though on my profile it shows that it's been published.
Matt
<Administrator>
Matt's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
4272
Joined:
Dec 8th, 2009
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend February 10, 2012 3:13pm | Report
Your guide shows as being deleted. Did you delete it at any point? Do you have reason to believe any of the mods may have deleted your guide for any reason? I've restored it for now, will check with the mods.
Starfawx
<Member>
Starfawx's Forum Avatar
Posts:
3
Joined:
Jan 12th, 2012
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend February 11, 2012 12:28am | Report
no i did not delete it, i deleted a part of it but not the guide itself, thanks for restoring it
xChairmanRoscoe
<Member>
xChairmanRoscoe's Forum Avatar
Posts:
2
Joined:
Mar 9th, 2012
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend March 10, 2012 2:21am | Report
Heya, I'm currently in the process of making a Shyvana guide, and after I saved it last night, then came back to edit it this morning and publish it, I can't. I press publish and it just says
"Please wait a moment for your last save or publish request to finish". When I try and view the guide later, I see that the unpublished guide hasn't changed.
Is this a common bug? Or am I doing something wrong?
Thanks in advance.

You need to log in before commenting.