Mobafire League of Legends Build Guides Mobafire League of Legends Build Guides

Jayce Build Guide by kloster2630lol

Not Updated For Current Season

This guide has not yet been updated for the current season. Please keep this in mind while reading. You can see the most recently updated guides on the browse guides page.7K
Views
3
Comments
14
Votes
Like Build on Facebook Tweet This Build Share This Build on Reddit
League of Legends Build Guide Author kloster2630lol

Jayce + Riven

kloster2630lol Last updated on October 25, 2012
x
Did this guide help you? If so please give them a vote or leave a comment. You can even win prizes by doing so!
Vote
Comment

You must be logged in to comment. Please login or register.

I liked this Guide
I didn't like this Guide
Commenting is required to vote!

Thank You!

Your votes and comments encourage our guide authors to continue
creating helpful guides for the League of Legends community.

Jayce

[VS]

Riven

LeagueSpy Logo
Top Lane
Ranked #14 in
Top Lane
Win 50%
Get More Stats

Ability Sequence

2
4
6
8
10
Ability Key Q
13
14
15
17
18
Ability Key W
1
3
5
7
9
Ability Key E
11
12
16
Ability Key R

Not Updated For Current Season

The masteries shown here are not yet updated for the current season, the guide author needs to set up the new masteries. As such, they will be different than the masteries you see in-game.Masteries

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3/
Sunder
Archmage
 
 
 
 
 
 
1/
Executioner
 
 

Offense: 21

 
 
 
 
 
4/
Durability
Vigor
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Honor Guard
Mercenary
 
 
 
 
 
 
Juggernaut
 
 

Defense: 9

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Strength of Spirit
Intelligence
 
 
 
 
 
 
 
Mastermind
 

Utility: 0


Guide Top

Jayce, Item forklaring

Start med boots og følg derefter mit build indtil alle items er købt.
Husk dog på at items som Vampiric Sceptor og Chain Vest er items der builder ind til andre.

Vamparic Sceptorbuilder ind til Bloodthirster og Chain Vest builder ind til Guardian Angel

Det samme går sig gældene med Hexdrinker, men da det er bedre at vente med at upgrade det, skal du bare lade den være, indtil du når til det.

The Brutalizer skal sælges senere hen, når du skal til at købe Last Wisper

Hvis du dør alt for hurtig kan The Black Cleaver skiftes ud med Frozen Heart. Dette item er rigtig godt, hvis du mangler mana og kan bruge Cooldown Reduction (er godt at have på Jayce), Spiller imod Attack Damage based champions (hvis du er i tvivl, så kig på hvad deres base damage er, når du dør) eller spiller imod enten Vayne eller Kog'Maw, hvor Attackspeed reduction er rigtig godt. (Frozen Heart reducer enemies attackspeed)


Guide Top

Jayce, Spillestil

Når du er i et lane skal du slå minions ihjel med skyderen, og ikke hammeren. Du skal derudover, hvis situationen indbyder til det, prøve at harass(prøve at tvinge ham ud af lanet ellers dør han) med din E+Q combo (Jeg snakker om skyderens E+Q) Dette gør du ved først at sætte E'eren imellem ham og dig, og derefter sigte din Q imod ham. Husk på at minions kan stoppe Q'en, så derfor skal der ikke være minions foran din modstander, når du laver den.

Hvis du rammer ham og du syntes at du lavede en masse skade, og nu er low nok til at blive slået ihjel (eller i det mindste prøve på det) så skift form og gå igennem din gate (E). Du kommer så til at løbe rigtig stærkt og komme indenfor range for en Q (hammerform) Efter du har lavet den, så attack ham en enkelt gank med basic attack, hvorefter du laver E på ham. Hvis han endnu ikke er død, så put ignite på ham samtidig.

Skulle han utænkeligt stadig ikke være død, så lad være med at towerdive ham. Prøv i stedet at se om du ikke skulle kunne ramme med din E+Q combo i skyder form.

Når du i omkring lvl 17-18 har fået din W højt op i lvl, kan den være effektiv at bruge (i skyderform) før du laver dine andre comboer, så længe du har rød buff (den der slower)


Guide Top

Riven, Items

Item's som B.F. Sword og Hexdrinker bygger op til andre item's (B.F til Bloodthirster og Hexdrinker til Maw of Malmortius) Grunden til at de opbyggende items (de items som kan opgraderes) er vist er simpelthen fordi det er det du skal starte med at købe, af de items du skal bruge

Eksempel på det mundiaré deroppe:

Hvis du skal købe Trinity Force, så skal du f.eks. på 9 ud af 10 champions starte med at købe Phage og ikke Sheen eller Zeal. (Dette var bare et ekspempel og ikke noget du skal bruge i dit build)

Men det kan også være fordi nogen items simpelthen ikke er gode nok at færdiggøre med det samme. f.eks. Maw of Malmortius. Dette item er for dyrt at færdiggøre tidligt i spillet, i forhold til hvad det giver dig. Derfor er det bedre at gå ind og købe andre items før du færdiggøre det. Men tilgengæld er Hexdrinker så godt et item i forhold til prisen at det er det værd at starte med at købe. håber at du forstod det.

OBS:

Sælg dit Dorans blade, når du ikke længere har plads til det.

Hvis du spiller imod et team med kun en AP kan det godt svare sig at lade være med at købe Hexdrinker og Maw of Malmortius og i stedet købe en tredje Bloodthirser.


Bootsvalg:

Spiller du imod et hold med heavy cc (Malphite, Amumu, Nautilus, Maokai etc.) så kan det være værd at lade være med at købe Ninja Tabi og i stedet gå efter Mercury's Treads. Dette er også godt, hvis du spiller imod en ap i dit lane. F.eks. Rumble eller Teemo.


Guide Top

Riven, Abilities & Moves

Passive = Efter at have lavet en ability skader dit næste attack væsentligt mere. Dette kan stacke op til 3 gange (ikke at den så skader 3 gange så meget, men at det vil vare de næste 3 auto-attacks)

Q = Giver dig lov til at svinge dit sværd 3 gange, som så sørger for at du kommer længere fremad. Efter tredje gang bliver enemies og neatrual monsters (Ulve, Golems etc.) skubbet væk fra dig. Denne ability laver 1 passive pr. sving (i alt 3.)

W = Stunner alle omkring dig i 0,5 secunder. Dette er rigtig godt, da det kan stoppe ultimates som Katarina's, Malzaha's og andre ulties, som bliver lavet over tid. Den kan også være med til at sørge for at du kan give noget damage til en fjende og så gå igen (aka poke) Denne ability laver 1 passive

E = Endnu en ability der giver dig lov til at bevæge dig fremad (eller tilbage). Den giver dig også et shield. Shieldet scaler på attack damage , hvilket også er derfor Bloodthristeres er så gode på Riven. Denne ability laver 1 passive.

R (ultimate) = Denne ability har 2 stadier. Først aktivere du den og du har mere attack damage de næste sekunder. (Mener det er 8 sekunder) Efter at du har aktiveret den første gang, kan du de næste, omkring 8 sekunder, til hver en tid vælge at genaktivere dit ultimate. Den næste form er dog ikke increased attack damage, men derimod en bølge af damage. (Du kan selv se rangen ingame). Dette skader mere jo mindre liv modstanderen har, så jo senere du bruger den, jo større chancer er der for at det var nok damage. (Husk dog at bruge den, da du efter de omkring 8 sekunder ikke kan bruge den igen)

Da der er realitiv kort cooldown på dette ulti burde du aktivere det hver evig eneste gang du fighter nogen.


Tips:

Når du hunter nogen (eller bliver huntet), så brug din(e) Q'er og E til at slippe væk/indhente dem. Det er også godt at bruge dem, når du ellers bare går fra spawn til lane eller lane til lane.

Der går en joke i blandt LoL-spillerne, at når først riven har sin Bloodthirster og Gaurdian Angel, så skal hun ikke bruge flere items, for at vinde spillet.


Guide Top

Gå ud og få jeres egne erfaringer!

Held og lykke med champsene :)

Hvis i engang skal begynde at spille faste roller (top, mid, jungler, support & ad carry), så er begge jeres champions main top, men Riven kan jungle rigtig godt. Jayce kan derimod spille godt mid, da han, efter at være blevet fed kan gå rundt og gank alle de andre lanes og sørge for at de rage-quiter :)

Og som sagt. Få jeres egne erfaringer. Det kommer langsomt, jo mere mand spiller, jo bedre bliver man