Mobafire League of Legends Build Guides Mobafire League of Legends Build Guides
's Forum Avatar

Brand pic

Creator: Torchlight
January 23, 2013 2:50pm
11 posts page 1 of 2 Forums » Site Support » Brand pic
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend by Torchlight » January 23, 2013 2:50pm | Report
His splash in the profile pic has not been updated
Torchlight's Forum Avatar

Torchlight
<Member>
Posts: 3
Joined: Jan 19th, 2013
Profile
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend by PsiGuard » January 23, 2013 6:55pm | Report
Moved to Support.
Thanks to Xiaowiriamu for the sig!
PsiGuard's Forum Avatar

Awards Showcase
Show more awards
PsiGuard
<Community Manager>
Posts: 7866
Joined: Jun 26th, 2011
Rep: Eminent (929)
Blog   |   Profile
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend by Mowen » January 23, 2013 7:08pm | Report
Could you give me a link to the image you are talking about. All of the ones I'm finding are updated.
Mowen's Forum Avatar

Awards Showcase
Show more awards
Mowen
<Production Coordinator>
Posts: 6333
Joined: Nov 7th, 2010
Rep: Renowned (580)
Blog   |   Profile
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend by BarbJ » January 24, 2013 5:51am | Report
The Brand picture shown here is old, and needs to be updated. Additionally, all the Brand icons attached to guides here is the old image.

When you link Brand, it still shows the old icon.
"You don't reach the top without a good Sherpa."
BarbJ's Forum Avatar

Awards Showcase
Show more awards
BarbJ
<Exceptional Editor>
Posts: 1077
Joined: Sep 13th, 2011
Rep: Memorable (72)
Blog   |   Profile
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend by Mowen » January 24, 2013 10:16am | Report
Hmm, shows the new icon for me... I tried something if you can tell me whether or not that worked and you are now seeing the new icon.

Let me know if there's any other outdated icons! Every time I do an image update I clear my own cache but I guess maybe the server cache never updated or something.
Thanks to GrandMasterD for my sig!
Mowen's Forum Avatar

Awards Showcase
Show more awards
Mowen
<Production Coordinator>
Posts: 6333
Joined: Nov 7th, 2010
Rep: Renowned (580)
Blog   |   Profile
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend by BarbJ » January 24, 2013 2:57pm | Report
They are all still using the old images on my end.
"You sound just like Pythagoras."
BarbJ's Forum Avatar

Awards Showcase
Show more awards
BarbJ
<Exceptional Editor>
Posts: 1077
Joined: Sep 13th, 2011
Rep: Memorable (72)
Blog   |   Profile
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend by Mowen » January 24, 2013 4:23pm | Report
Try hitting shift+f5 a couple of times or shift + click on refresh button on a page with a brand pic and see if that fixes it for you.
Thanks to GrandMasterD for my sig!
Mowen's Forum Avatar

Awards Showcase
Show more awards
Mowen
<Production Coordinator>
Posts: 6333
Joined: Nov 7th, 2010
Rep: Renowned (580)
Blog   |   Profile
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend by BarbJ » January 24, 2013 6:57pm | Report
Tons of nope. D:
"Do not rage, do not fear, Joe is here!"
BarbJ's Forum Avatar

Awards Showcase
Show more awards
BarbJ
<Exceptional Editor>
Posts: 1077
Joined: Sep 13th, 2011
Rep: Memorable (72)
Blog   |   Profile
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend by Mowen » January 24, 2013 7:17pm | Report
I think it should be fixed now, tell me if you are still seeing old brand after refreshing!
Thanks to GrandMasterD for my sig!
Mowen's Forum Avatar

Awards Showcase
Show more awards
Mowen
<Production Coordinator>
Posts: 6333
Joined: Nov 7th, 2010
Rep: Renowned (580)
Blog   |   Profile
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend by PsiGuard » January 24, 2013 7:24pm | Report
I had to refresh it like 5 times but it works for me now.
Thanks to Nyoike for the sig!
PsiGuard's Forum Avatar

Awards Showcase
Show more awards
PsiGuard
<Community Manager>
Posts: 7866
Joined: Jun 26th, 2011
Rep: Eminent (929)
Blog   |   Profile

Quick Reply:

Guest commenting is currently disabled, please log in or sign up to respond!