Click to open network menu
Join or Log In
Mobafire logo

Join the leading League of Legends community. Create and share Champion Guides and Builds.

Create an MFN Account






Or

Not Updated For Current Season

This guide has not yet been updated for the current season. Please keep this in mind while reading. You can see the most recently updated guides on the browse guides page

x

Jungle Jumper Jax [HUN]

Jungle Jumper Jax [HUN]

Updated on March 31, 2011
New Guide
Vote Vote
League of Legends Build Guide Author Yorer Build Guide By Yorer 7,449 Views 1 Comments
7,449 Views 1 Comments League of Legends Build Guide Author Yorer Build Guide By Yorer Updated on March 31, 2011
x
Did this guide help you? If so please give them a vote or leave a comment. You can even win prizes by doing so!
Vote
Comment

You must be logged in to comment. Please login or register.

I liked this Guide
I didn't like this Guide
Commenting is required to vote!
Would you like to add a comment to your vote?

Your votes and comments encourage our guide authors to continue
creating helpful guides for the League of Legends community.

Alapinformációk magyarul:

Jax hatalmas killerré válik, ha a csapattársaid nem feedelik szét az ellenséget, és te sem halsz meg. Az első dolgod a dodge-os cipő után feltenni az Hextech Gunbladet, azzal már tudsz lassí­tani, és el tudod kapni a jaxtől menekülő ellenfelet, ezért nem szoktam pl exhaust-ot hozni. A Clayvorance nagyon sokat segít az üldözésben, és emellett nagyon sokszor a hasznodra válik. Pl. mikor meg kell nézned h támadják-e a sárkányt, ott vannak-e a bokorban, vagy egyszerűen támadásnál, mikor tudod hogy a bokorban van, de nem tudsz beugrani, nincs sajnos ward, akkor szépen bevilágí­tasz és beugrasz egy menetre. Aztán jön a Frozen Mallet, amit ha megveszel nagy védelmed lesz, és az ellenségnek esélye sincs menekülni, mivel az ütéseiddel állandóan lassí­tod. VIGYÁZAT! Mikor odaugrasz Enpowerrel és Leap Strike-al, nem lassítja le az ellenfelet ha szimplán ráugrasz. Két lehetőséged van. Vagy használod a Hextech Gunblade lassító képességét, vagy mielőtt odaugrasz megvárod mí­g ledodge-olsz egy miniontól, odaugrasz, lestunnolod, és még van időd egyszer megütni, és az pont jó arra, hogy lelassí­tsd (a Frozen Mallet passzívja miatt) és elkapd.
Sokáig filóztam rajta hogy melyiket érdemesebb előbb felrakni, a Ragebladet, vagy a Phantom Dancert. Arra jutottam, hogy jaxnek kell a sebesség hogy elkapja az ellenfelét, emellett az ultija az, hogy egyre gyorsul mikor üt, éppen ezért a Phantom Dancert javaslom, akkor már tuti hogy senki nem menekül. Majd jön a Rageblade, sztem nagyon Jaxes item, mintha neki rakták volna be. A végére egy Force of Nature-t raktam, el is mondom hogy miért. Jax közelharcban szinte kinyírhatatlan 1v1-ben, ha ad-s karakter az ellenfele. Viszont egy ap-s kari olyan könnyen elbánik vele, hogy pillanatok alatt megpusztul. Az egyik tapasztalatom rammus volt. 3 Thornmailt pakolt magára és 1v1 közelharcra került a sor. Azt hittem kinyí­rom, de mégsem. Benyomta az ultiját, és mintha dps kari lenne, levette az életem. Kell a végére az a magic resist. Nem annyi lesz Jax élete mint amit felül í­r. A passzí­vja miatt még rákerül +700 v 800 élet. És ekkor Jax már nagyon erős. Próbáljátok ki! Sok sikert!
Back to Top

With this build my statistic:

Back to Top

And this is another stat:

Download the Porofessor App for Windows

League of Legends Champions:

Teamfight Tactics Guide