Mobafire League of Legends Build Guides Mobafire League of Legends Build Guides
's Forum Avatar

Site problems

Creator: IceCreamy
May 8, 2012 1:39pm
37 posts page 1 of 4 Forums » Site Support » Site problems
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend by IceCreamy » May 8, 2012 1:39pm | Report
Just figured I should share this for those with red names:

- Site is slow, loading pages takes like forever
- Getting random 404 errors, along with a messed up page
- Something is wrong with time, all last posts in a subforum have the same time. Also the timezone is completely wrong for me
- QQ thread is bugged (thanks MissMaw)

If anyone has experienced other strange stuff today it might prove useful to post it here :)

DuffTime wrote:
ok ok plz carry me omg
i was only waiting for you to ask

Temzilla wrote:
Too hot to be icecream.

Luther3000 wrote:
He looks like a hair gel advert on legs

Toshabi wrote:
Icecreamy, with hair as slick and smooth as the ocean waves of Cocobana
IceCreamy's Forum Avatar

Awards Showcase
Show more awards
IceCreamy
<Moderator>
Posts: 5981
Joined: Aug 14th, 2011
Rep: Esteemed (450)
Blog   |   Profile
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend by MissMaw » May 8, 2012 1:42pm | Report
Uh what about the QQ Thread? I see people posting in them and yet their posts disappear
I got freedom, I got a lady, I got a cause I'd die for. That's who I am.
MissMaw's Forum Avatar

Awards Showcase
Show more awards
MissMaw
<Moderator>
Posts: 8672
Joined: Nov 18th, 2011
Rep: Renowned (726)
Blog   |   Profile
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend by Nyoike » May 8, 2012 1:53pm | Report
In reference to this (The new guide format)

Matt wrote:

Had to roll it back due to server issues. Things are stabilized now but my brain is shot. I'm going to have to try again tomorrow.



It was causing the issues on the server apparently, bummer.
To be updated soon!
Nyoike's Forum Avatar

Nyoike
<Member>
Posts: 942
Joined: Dec 19th, 2010
Rep: Memorable (54)
Blog   |   Profile
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend by jhoijhoi » May 8, 2012 3:15pm | Report
I had been getting internal errors too.
jhoijhoi's Forum Avatar

Awards Showcase
Show more awards
jhoijhoi
<MOBAFire Mother>
Posts: 13961
Joined: Mar 20th, 2011
Rep: Exalted (1943)
Blog   |   Profile
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend by Matt » May 8, 2012 4:00pm | Report
Are you guys still having problems right now?
Matt's Forum Avatar

Awards Showcase
Show more awards
Matt
<Administrator>
Posts: 4265
Joined: Dec 8th, 2009
Rep: Renowned (665)
Profile
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend by Luther3000 » May 8, 2012 4:04pm | Report
The QQ thread is still broken. I don't think the servers can handle a 660 page thread, lol.
Luther3000's Forum Avatar

Awards Showcase
Show more awards
Luther3000
<Sharpshooter>
Posts: 8046
Joined: Jun 24th, 2011
Rep: Esteemed (440)
Blog   |   Profile
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend by jhoijhoi » May 8, 2012 4:14pm | Report
Nuu, not my thread D:

I'm not getting Internal Errors right now, but I was yesterday. I'd try and open a new tab and it'd be broken. Refreshing it sometimes worked, sometimes didn't. I'd also get a slightly invisible 404 error at the top of the page where the ad would be.
jhoijhoi's Forum Avatar

Awards Showcase
Show more awards
jhoijhoi
<MOBAFire Mother>
Posts: 13961
Joined: Mar 20th, 2011
Rep: Exalted (1943)
Blog   |   Profile
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend by Matt » May 8, 2012 4:28pm | Report
Try now. The thread itself was fine but our search system is storing the entire text, comments and all, in its search record. I'll have to put a cap on that, but for now I've just increased the allowed buffers. I posted a couple test comments in that thread and they seemed fine.

@jhoijhoi, yeah that was the server issues last night that led me to roll back. I am still working on it, will try again tonight.
Matt's Forum Avatar

Awards Showcase
Show more awards
Matt
<Administrator>
Posts: 4265
Joined: Dec 8th, 2009
Rep: Renowned (665)
Profile
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend by A Chubby Baby » May 8, 2012 6:51pm | Report
i thought it was just me, but im also getting to 404 errors like icecreamy :(.
A Chubby Baby's Forum Avatar

Awards Showcase
Show more awards
A Chubby Baby
<Veteran>
Posts: 3936
Joined: Feb 14th, 2012
Rep: Distinguished (290)
Blog   |   Profile
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend by Jpikachu1999 » May 8, 2012 7:00pm | Report
I've been recently reloading pages in the forums, as I like to keep tabs on forums and threads that interest me, and I've been getting 404 errors as well. If I reload it 2 or 3 more times, it works properly, but it's getting a little annoying. I'm afraid it will do it one time when I edit something and I'll lose my progress.

If I helped you, click that +rep!
Jpikachu1999's Forum Avatar

Awards Showcase
Show more awards
Jpikachu1999
<Scout>
Posts: 1425
Joined: Dec 19th, 2011
Rep: Prominent (151)
Blog   |   Profile

Quick Reply:

Guest commenting is currently disabled, please log in or sign up to respond!