Click to open network menu
Join or Log In
Mobafire logo

Join the leading League of Legends community. Create and share Champion Guides and Builds.

Create an MFN Account






Or

MOBAFire's first Mini Guide Contest of Season 14 is here! Create or update guides for the 30 featured champions and compete for up to $200 in prizes! 🏆
Not Updated For Current Season

This guide has not yet been updated for the current season. Please keep this in mind while reading. You can see the most recently updated guides on the browse guides page

x
Lee Sin General Guide by Leasy

AD Offtank Sezon 6 Jungle Lee Sin Rehberi

AD Offtank Sezon 6 Jungle Lee Sin Rehberi

Updated on September 16, 2016
New Guide
Vote Vote
League of Legends Build Guide Author Leasy Build Guide By Leasy 2,848 Views 0 Comments
2,848 Views 0 Comments League of Legends Build Guide Author Leasy Lee Sin Build Guide By Leasy Updated on September 16, 2016
x
Did this guide help you? If so please give them a vote or leave a comment. You can even win prizes by doing so!
Vote
Comment

You must be logged in to comment. Please login or register.

I liked this Guide
I didn't like this Guide
Commenting is required to vote!
Would you like to add a comment to your vote?

Your votes and comments encourage our guide authors to continue
creating helpful guides for the League of Legends community.

Spells:

LoL Summoner Spell: Smite

Smite

LoL Summoner Spell: Flash

Flash

Threats & Synergies

Threats Synergies
Extreme Major Even Minor Tiny
Show All
None Low Ok Strong Ideal
Extreme Threats
Ideal Synergies
Synergies
Ideal Strong Ok Low None

ORMAN DÖNME

Bu buildi kendi oyunuma göre yaptığım için orman dönme stilimde kendime göre anlatıcam.

Önceikle çok gerek duymadıkça blue tarafından veya grombdan başlamayınız. Çünkü golemin verdiği stunlama etkisi orman dönerken çok fazla işe yarayacaktır. Ayrıca blue nun size vereceği enerji doldurma etkisine ct jungle yapmadığınız sürece ihtiyaç duymayacaksınız.

Golem aldıktan hemen sonra red buff alıp keskin gagaları alınca zaten artık hem gang potansiyeliniz hem orman dönme hemde ct jung yapma potansiyeliniz olacaktır. Lee Sin erken oyunda bir çok şampiyondan güçlü olduğu için çok rahat bi şekilde rakip ormana sızabilirsiniz. (bazı istisnalar dışında). Eğer rakip ormancı ile karşılaşıp Sonic Wave yeteneğini tutturamazsanız rakibe girmekden kaçının. Çünkü asır hasar verecek yeteneğiniz Sonic Wave yeteneğidir.
Back to Top

BASKIN ATARKEN..

ile gang atmak için 3 level olmanız yeterlidir. Yeterlidir dediğim her attığınız baskının başarılı olacağı anlamına gelmyior. Kimi zaman rakibin Flash yeteneğini alır kimi zaman kendisini alabilirsiniz. Bu atacağınız baskının zamanına durumuna ve koridorun konumuna göre değişir. Baskın attığınız koridor rakip tarafından itilmişse adama Sonic Wave ile girmenizi değilde Safeguard ile girmenizi tavsiye ederm. böylece rakibi Flash atamaya zorlamış olursunuz rakip de psikolojık olarak sıçraya gerek duyacaktır. Eğer baskın attığınız korıdorda , gibi stun yeteneği olan şampiyonlar varsa attığınız baskın çok daha başarılı bir baskın olacaktır.

Her neyse.. Adama Safeguard ile atıldınız tabi toteme atlayarak. daha sonra Cripple kullanarak rakibi yavaşlatık Sonic Wave daha rahat tutturabilirsiniz. Safeguard tutturdukdan sonra Resonating Strike yeteneğinizi nekadar bekletebilirseniz okadar yararlı olacaktır. Çünkü bazı oyuncular Sonic Wave yedikden sonra paniğe kapılıp Flash atanlar olabiliyor. Bu şekilde onların Flash ını boşa kullandırabilirsiniz.
Back to Top

INSEC?

denince akla gelen ilk şey insec diyebliriz. Açıkcası insec yapacağınız mekaniğiniz yoksa oynamayın daha kolay şampiyonlar deneyin derim. Çünkü mekaniği olmayan bir oyuncunun eline geçerse ortaya berbat görüntüler çıkablir ve takım savaşlarında çok etkisiz bir olabilirsiniz.

Şimdi basitten zora doğru nasıl insec yapıldığını yazıyla elimden geldiğince anlatmaya çalışıyor olucam.

[*] ward + Safeguard

oynarken yapılabilecek en basit ama en önemli insec budur. totem bırakıp aynı zamanda totemın düşeceği yere Safeguard atıyoruz. Bukadar basittir. Eğer ilk yaptığınızda olmuyorsa dert etmeyin birkaç oyun sonra alışacaksınız. Totem bırakabileceğiniz mesafenin ayarını çok iyi yapmalısınız dibinize deilde max mesafeye bırakırsanız çok daha etkili olucaktır yapacağınız insec.


[*] Sonic Wave+ ward + Safeguard+ Safeguard+ Resonating Strike

Bu hareketi yapacağınız zamanlar şöyle olmalı
[*] Rakibe Sonic Wave tutturdunuz ancak Flash atıp Resonating Strike mesafesini aşdı ve atılamıyorsunuz. Bu insecle adamı çok rahat yakalayabilirsiniz. Tabii toteme atlamak zorunda değilsiniz takım arkadaşınız veya minyona atlayarakda yapabilirsiniz.

[*] Sonic Wave+ Dragon's Rage+ Resonating Strike

Yapabilceğiniz bir diğer basit komboda budur. Ama nin en etkili kombosu budur. bu komboyu yaparken Sonic Waveden sonra verebildiğiniz kadar hasar vermeye çalışın.

[*] Dragon's Rage+ Sonic Wave+ Resonating Strike

Bu kombo bir önceki kombonun daha zor olanıdır. Dragon's Rage kullandıktan sonra rakibin nereye uçtuğunu görmeden Sonic Wave kullanmayın aksi takdirde Sonic Wave tutmaz.

[*] Dragon's Rage+ Flash

Benşm en beğendiğim insec budur. hem çok etkili hemde çok estetik duran bir insec. Biraz hızlı olmanız gerekiyor bunu yaparken eğer doğru yaparsanız çok güzel işler çıkartabilirsiniz.
Rakibin yanındayken önce Dragon's Rage atıp hemen fırlatmak istediğiniz yönün tersine Flash atıyorsunuz. Rakibin buna tepki vermesine imkan yok. Bu yüzden çok etkili.

[*] Sonic Wave+ Resonating Strike+ ward + Safeguard

Bu insecle rakibi çok güzel tilt edebilirsiniz rakibin üzerine uçarken anında ward + Safeguard yapınca üzerine atılma iptal olur. bunu yapması biraz zordur ama okadar önemli bir insec değildir. O yuzden uzerinde fazla durmayın ama işe yarayan yerleride yok değil.

de yapabileceğiniz bir çok hareket var. benim gösterdiklerım sadece bunların birkaçıydı.
Download the Porofessor App for Windows
League of Legends Build Guide Author Leasy
Leasy Lee Sin Guide
Vote Vote
Sezon 6 Jungle Lee Sin Rehberi

League of Legends Champions:

Teamfight Tactics Guide