Mobafire League of Legends Build Guides Mobafire League of Legends Build Guides
's Forum Avatar

Image of the itens Disappear?

Creator: matheus036 January 19, 2013 11:04pm
1 2
matheus036
<Member>
matheus036's Forum Avatar
Posts:
6
Joined:
Dec 16th, 2012
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend January 19, 2013 11:04pm | Report
Hey i'd like to know one thing some days before i was able to see some Builds at Moba Fire but today, something happened, when i join in some Builds, the Image itens just no appear, i'll send a link of a Example of what's going on.
Thank you.
http://imageshack.us/photo/my-images/526/semttulozra.png/
jhoijhoi
<MOBAFire Mother>
jhoijhoi's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
14097
Joined:
Mar 20th, 2011
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend January 20, 2013 1:17am | Report
That's interesting. I can't help you, but I'm sure an admin will be along shortly to possibly explain what's going on. It could be that you haven't fully loaded the page.
Mowen
<Production Coordinator>
Mowen's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
6384
Joined:
Nov 7th, 2010
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend January 20, 2013 3:07pm | Report
What browser are you using? Are you running any add-ons to your browswer? Is this still happening?

I tried to replicate it but can't seem to. Could you walk us through the steps of what you did to make this happen?
Thanks to GrandMasterD for my sig!
matheus036
<Member>
matheus036's Forum Avatar
Posts:
6
Joined:
Dec 16th, 2012
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend January 20, 2013 3:55pm | Report
At morning i joined to see a Build and it was OK, but in evening i joined it again but for some reason some Builds ain't showing the Images i'll post here a Image of whats going on Check it.
http://imageshack.us/photo/my-images/526/semttulozra.png/
matheus036
<Member>
matheus036's Forum Avatar
Posts:
6
Joined:
Dec 16th, 2012
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend January 20, 2013 3:56pm | Report
I'm using Google Chrome, already tryied with IE and i'm not using anything.
red ranger
<Member>
red ranger's Forum Avatar
Posts:
1
Joined:
Jan 28th, 2013
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend January 28, 2013 8:17am | Report
Getting the same problem. It only happens on guides that are marked as Season 2 or Season 1 for me.
Mowen
<Production Coordinator>
Mowen's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
6384
Joined:
Nov 7th, 2010
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend January 28, 2013 2:02pm | Report
We are looking into this but we are having trouble figuring out the cause since it's not affecting every guide. Still investigating!
wRAthoFVuLK
<Altruistic Artist>
wRAthoFVuLK's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
10851
Joined:
Jan 17th, 2011
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend January 28, 2013 5:48pm | Report
Yea it happened to me too before I updated my guides. Once I updated it and republished it was fine.

I had to manually re-put in the items into the build order though for it to work.

Thanks to TRUeLM, Plastictree, Scrax, Xiaowiriamu, foggy12, JahGFX, jhoijhoi, msrobinson, JEFFY40HANDS, Nyoike, MissMaw, and me :) for the sigs!
DarkPercy
<Scout>
DarkPercy's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
1825
Joined:
Nov 13th, 2010
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend January 28, 2013 6:03pm | Report
It happens 99% of the time when I open up this guide: http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/ap-yi-its-legit-56418

and it only happens for that one to me. WTF?
Nighthawk:

quit flirting with my waifu

or i'll fight you

TO THE DEATH

Xiron
<Editor>
Xiron's Forum Avatar
Show more awards
Posts:
2191
Joined:
May 7th, 2011
Permalink | Quote | PM | +Rep | Commend January 28, 2013 11:40pm | Report
Same here with Firefox (and adblock, disabled on MOBAFire, though). Adblock might be the issue though...
I just checked the link posted above with the PC in my school and I dont see the item-pics as well. Strange.
Thanks to Joxuu!

1 2

You need to log in before commenting.