Click to open network menu
Join or Log In
Mobafire logo

Join the leading League of Legends community. Create and share Champion Guides and Builds.

Create an MFN Account






Or

Not Updated For Current Season

This guide has not yet been updated for the current season. Please keep this in mind while reading. You can see the most recently updated guides on the browse guides page

x
Thresh Build Guide by sidaryasan

Support Turkish/Türkçe Thresh Rehberi

Support Turkish/Türkçe Thresh Rehberi

Updated on July 27, 2017
New Guide
Vote Vote
League of Legends Build Guide Author sidaryasan Build Guide By sidaryasan 4,608 Views 0 Comments
4,608 Views 0 Comments League of Legends Build Guide Author sidaryasan Thresh Build Guide By sidaryasan Updated on July 27, 2017
x
Did this guide help you? If so please give them a vote or leave a comment. You can even win prizes by doing so!
Vote
Comment

You must be logged in to comment. Please login or register.

I liked this Guide
I didn't like this Guide
Commenting is required to vote!
Would you like to add a comment to your vote?

Your votes and comments encourage our guide authors to continue
creating helpful guides for the League of Legends community.

Spells:

LoL Summoner Spell: Ignite

Ignite

LoL Summoner Spell: Flash

Flash

Threats & Synergies

Threats Synergies
Extreme Major Even Minor Tiny
Show All
None Low Ok Strong Ideal
Extreme Threats
Ideal Synergies
Synergies
Ideal Strong Ok Low None

Genel Bilgi

Merhabalar arkadaşlar ben Sidar. Tr'de Main Destek hesabımla Altın 1 kümesindeyim ve 7. seviye Thresh'im var.EUW sunucusunda ise Altın 5'im . Thresh oynamaktan çok zevk alırım ve oynarken de korku estiririm. Anlayacağınız benim tavsiyelerimi uygulayarak koridorda öne geçebilirsiniz.Bu oyunu sezon 2'den beri oynuyorum ve Thresh'in benim için hep ayrı bir yeri olmuştur.

Thresh ile koridorda üstünlük sağlamak biraz sabır ile çok basit olacaktır. Ben genellikle Thresh ile agreisf oynarım ve kaybetmem. Gelelim şu yeteneklere:

Q(Ölüm Cezası): Hook diye tabir ettiğimiz şeyi atarak adamı çok hafif bir şekilde kendine çeker. Bir daha aktifleştirirseniz hookunuzun tuttuğu adamın yanına gider.

W(Karanlık Geçiş): Fener diye tabir ettiğimiz şey yanına düşen şampiyonlara küçük bir miktarda kalkan verir.Ama unutmayın küçük bir kalkan bile can kurtarabilir. Ve diğer dost şampiyonlar fenere basarak yanınıza hızlı bir şekilde gelebilirler.

E(Derisini Yüz): Derisini yüz bir tarafa doğru düşman şampiyonları sürükler.Bu yetenek yoğunlaşma ya da sersemletme gibi yetenekleri yiyince duran yetenekleri durdurabilir. Örnek: Katarina'nın Ultisi , Jhin'in Ultisi , Caitly'nin ultisi .... Gelelim pasifine pasifi de ne kadar beklerseniz normal vuruşunuzun hasarı o kadar artar tabi ki de bunun da bir maksimumhasarı var.

R(Hücre): Beşgen hücre gibi bir şey açar. 5 tane kenarı olur. Kenarlardan geçen şampiyonlar yavaşlar. Her kenar 1 şampiyonun geçişinde yıkılır. İlk duvar yıkılışında yavaşlatmakla beraber hasar da verir.

Gelelim işinizi kolaylaştıracak noktalara:
Thresh'in E(Derisini Yüz) yeteneğinin pasifinden dolayı Yadigar Kalkanı tetiklenemez o yüzden minyonlar yarı candayken öldüremezsiniz ancak onları kendi hasarınızla öldürebilirsiniz ama korkamyın son vuruşu gerçekleştirebilirseniz pasifini gerçekleştirebilirsiniz.

Çekmek için sabırlı olun emin olun bir boş anlarını yakalayacaksınız ve çekeceksiniz. Çektiğinizde hemen E(Derisini Yüz ) atmayın bekleyebildiğiniz kadar bekleyin sonra E(Derisini Yüz) yeteneğinizi atın.

G

Roam



Roam yani başka lanelere yardım etmektir bu thresh ile çok basittir. Tek yapmanız gereken şey gezgin çizmelerine öncelik vererek hızınızı arttırmak. Bu sayede mide kolay bir şekilde gank atabilirsiniz. Bunu yapmak sizin takımınız için büyük avantaj sağlar.

Unutmayın ejderhaya çok yakınsınız her zaman bir görüş sağlamayı unutmayın.
Download the Porofessor App for Windows
League of Legends Build Guide Author sidaryasan
sidaryasan Thresh Guide
Vote Vote

League of Legends Champions:

Teamfight Tactics Guide